Vierde leerjaar

Hallo,

Wij zijn de leerlingen van het 4de leerjaar en onze juf heet juf An. Wij zitten in een mooie, gezellige en kunstzinnige klas. Onze juf is ook zeer creatief wat ze ons dan weer doorgeeft in de crea-namiddagen. Hier leren we heel zelfstandig werken en doen natuurlijk aan contract-en hoekenwerk. We maken ook vrije teksten op de computer en zoeken dan info op internet.In de klas zitten we in groepjes. Zo zitten we altijd klaar als we aan clim doen.

Regelmatig werken we samen met het 3de leerjaar aan een project of zelfs met de hele school.

Om onze les te leren leert de juf ons een Mind Map maken. Tijdens de kringgesprekken kunnen we ons hartje luchten en leren we problemen oplossen. Onze juf vindt het belangrijk dat we gelukkig zijn. Iedereen in de school heeft trouwens een persoonlijke vertrouwensleerkracht.

Reeds jaren gaan we op zeeklassen. Een unieke en onvergetelijke gebeurtenis!

Maar ach, ik zou nog zoveel kunnen opnoemen wat we hier doen.

Wil je de klas echt eens zien, dan kom je gewoon toch even langs!!

het 4de lj