Oudercomité Herx

Wie zijn we?

Ons oudercomité bestaat uit toegewijde ouders die zich vrijwillig inzetten om de leerlingen en leerkrachten het hele schooljaar door te ondersteunen. Iedereen is welkom om zich bij het oudercomité aan te sluiten, we zijn altijd op zoek naar helpende handen en meedenkende hersenen.

Onze huidige leden zijn: 
Peter Baetens, Anita Corstjens, Jacqueline de Kruis, Wendy Gijbels, David Liekens, Caroline Moermans, Mark Neyens, Paloma Opdekamp, Bianca Speltdoorn

Wat doen we?

We organiseren verschillende events en acties op school om geld te verdienen. Een eetavond in oktober, een spannende Halloweentocht, en gezellige Kerstmarkt, een koekjesverkoop, …

Waarvoor gebruiken we dat geld?

Fruit voordat het fruitproject van start gaat en na het beëindigen ervan, materialen voor in de klas, soepproject, we helpen de Sint met zijn snoepzakken, we maken pompoensoep met Halloween, bakken wafels en brengen chocomelk met carnaval, ijsjes in de zomer, een afstudeercadeautje voor de leerlingen in X2 (zesde leerjaar)

En niet te vergeten: aan het einde van het schooljaar voorzien we 10 euro per kind, door de leerkracht te besteden aan een leuke schoolreis.

Waar vind je ons?

We willen een aanspreekpunt zijn voor ouders, we vinden het belangrijk om jullie te bereiken en zelf bereikbaar te zijn. Je kan ons dan ook regelmatig aan de schoolpoort vinden.

Ook op Facebook vind je ons als “Oudercomité Herx”, bovendien beheren we per klas een geheime oudergroep. Daar kunnen jullie terecht met vragen over uitstappen, huiswerk, foto’s van activiteiten.

Klasouders die de afstand tussen leerkracht en ouders willen verkleinen door bijvoorbeeld chauffeurs te zoeken voor klasuitstappen of ouders voor klasactiviteiten aan te spreken.

Oudercomité Herx
Dr Vanweddingenlaan 10/1
3540 Herk-de – Stad
oudercomiteherx@gmail.com
facebook:oudercomité Herx

© 2018 Basisschool Herckerhof