Derde leerjaar

Welkom in het derde leerjaar!

In onze klas zit een pop op de vensterbank. Dat is Cloclo, onze klasvriend, die ons op een leuke en speelse manier Frans zal leren. Samen luisteren we naar verhaaltjes, zingen we liedjes, spelen we spelletjes en knutselen we leuke dingen.

In de klas zitten we aan individuele bankjes. Deze kunnen voor groepswerkjes gemakkelijk tegen elkaar geschoven worden. Onze klas ziet er dus niet steeds hetzelfde uit.

Om het leren aangenaam te houden, werken we met mooi verzorgde en kleurrijke leer en werkboeken, maken we gebruik van het internet en het smartboard, brengen we interessante  dingen mee naar de klas, houden we spreekbeurten  en trekken we er regelmatig eens op uit. Zó leren we heel veel!

Om de 2 jaar doorbreken we de klasmuren en gaan we samen met het vierde leerjaar een weekje naar zee.  Dit is een leerrijke week met veel educatieve uitstappen, sport en spel.  Een weekje om nooit meer te vergeten !!

Het is zeer belangrijk dat we ons allemaal goed voelen in onze klas. Hebben we een probleempje, zitten we ergens mee,… we praten er over en zoeken samen een oplossing.

 

 

 

© 2018 Basisschool Herckerhof